Täytä lomakkeet ja kirjaudu sisään verkkosivustoihin automaattisesti

Kun käyt verkkosivustolla, Kaspersky Password Manager etsii kyseiselle verkkosivustolle tallentamasi tilit. Hakutulosten ja nykyisten asetusten perusteella Kaspersky Password Manager toimii seuraavasti:

Kaspersky Password Manager voi täyttää käyttäjätunnukset ja salasanat automaattisesti ainoastaan laitteissa, joissa on Androidin versio 5.0 tai uudempi. Tämän käyttö edellyttää, että esteettömyystoiminnot on otettu käyttöön Kaspersky Password Managerissa. Jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android 6.0 tai sitä uudempi, sinun on annettava tarvittavat käyttöoikeudet. Joillakin laitteilla (esimerkiksi Xiaomi), tämä voidaan pyytää tekemään, jos käytössä on Androidin versio 5.0 tai uudempi.

Verkkosivuston avaaminen Kaspersky Password Managerin ikkunassa

Kirjautuminen verkkosivustolle selainlaajennuksen avulla